De film ‘Weg Van Jou’ is een romantische komedie die zich afspeelt tegen de achtergrond van de huidige veranderende maatschappij. What a bless to work with these 2 fantastic women! Carly Wijs, Katja Herbers en Jelle de Jonge thanks for your respect and patience! It was fun!

How cool is that? Voor een serie geproduceerd van Linda de Mol, mag ik de rol van Thomas spelen. Daarvoor moest ik me gaan verdiepen in yoga, maar om naast Jennifer Hoffman & Tina de Bruin zou ik ook aan een trapeze willen hangen. Yoga, een geheel nieuw iets voor mij. Heel gaaf om met deze twee prachtige en getalenteerde vrouwen te werken. Ik kan maar één ding zeggen: I want more!

Men zegt: kleding maakt de man’. Kostuum ontwerpster Janneke Alles Aukes & Make-up artist Janneke Soeters hebben samen dit bijzondere art-project bedacht en gerealiseerd met 3 acteurs, onder andere Anderson Farah. Als locatie hebben zij voor het wonderschone monumentale Landgoed Beeckestijn gekozen, dat dit project nog mooier heeft gemaakt.

Officiële muziek video van Mara Sophie, zingend No Man’s Land. Regie: Floris Liesker & Rogier Cornelisse. Eén van de mooiste video-clips waarin Anderson Farah heeft meegespeeld! Geproduceerd door Masja Schimscheimer die ook voor Iris Kroes en Willeke Alberti heeft gewerkt. Mara heeft een stem om trots op te zijn. Geen verrassing dat zij werd toegelaten tot het Amsterdams conservatorium en het met 9,5 afgesloten heeft. Met ruime podiumervaring, stond ze in het voorprogramma van jazzlegende Rita Reys, verzorgde zij backing vocals voor Angela Groothuizen en toerde succesvol door Azië. Voor de opnames van No Man’s Land was zij op zoek naar een sterke tegenspeler die te paard kon spelen. De chemie tussen Mara Sophie en Anderson is duidelijk te zien in het prachtige, in scène gezette, filmpje!

In 2014 was ik te zien bij de VPRO in de tv-serie over Johan Cruijff. Ik speelde een kleine, maar mooie rol. Ik beschouw mezelf heel nuchter als het over grote tv-namen gaat, maar toch was ik trots dat ik naast mijn favoriete Nederlandse actrice stond: Bracha van Doesburgh. Reinout Scholten van Aschat vertolkt de rol van de jongere Johan Cruijff en Bracha van Doesburgh de jongere Danny Cruijff in de 4-delige serie over de voetballegende.

The Real Body Language was de eerste uitdaging voor mij op de Nederlandse televisie. Het ging over het leven van acteurs in een dansfilm. Ik dacht tot op dat moment dat ik alleen iemand kon spelen met eigenschappen die ik zelf bezat. Pedro, de rol die ik speelde, had zoveel slechts in zich… dat herkende ik niet. Maar ik was verrast dat ook zo’n rol zo leuk kon zijn!

Terwijl ik in Hamburg studeerde aan de “Stage School of Music, Dance & Drama”, mocht ik auditiedoen voor de rol van tangoster Antonio in the RTL-soap “Gute Zeiten, schlechte Zeiten”. Het castingbureau vroeg of ik de tango kon dansen en ik zei ja – soms moet een mens een risico nemen! In drie dagen leerde ik mezelf de tango aan en ik werd aangenomen, naast de prachtige Nadine Dehmel. Die eerste tv-rol was voor mij compleet overdonderend. Ik werd ineens herkend op straat. Hierna volgden verschillen andere soaps en series, waaronder “Der Ermittler” en “Unter Uns”.

In Duitsland heb ik in verschillende soaps en series gespeeld. Drie van mijn favoriete tv-series waren:

“Internatsschloss Einstein” (1998), “Alpha Team” (1999) en “Der Ermittler” (2001).

Sommige regisseurs namen echt de tijd om het beste uit alle acteurs te halen. Daardoor heb ik in al deze rollen veel geleerd. Maar natuurlijk heb ik ook een mooie tijd gehad en plezier beleefd met actrices als Anja Tompf en Diane Ampf.

In “Der Ermittler” speelde ik de partner van een vrouw die verdacht werd van de moord op haar stiefvader. Ik wilde haar beschermen en haar onschuld bewijzen.

In “Alpha Team” speelde ik een marinier uit Portugal die in iedere haven een ander liefje had… tot de dag dat zijn dochter ziek werd. Na dat moment was het gedaan met het cliché.

“Internatsschloss Einstein” was mijn eerste kinderserie. Het was geweldig! Niet alleen omdat ik een gids speelde bij een soort sprookjespark – ik ben nu eenmaal gek op zulke parken – maar ook het werken met kinderen maakte me erg vrolijk en enthousiast.